Τι είναι το 520; Κάντε κλικ εδώ

logo_361

Με έγγραφό του το ΚΙΝΗΜΑ ζήτησε από όλα τα Πολιτικά Κόμματα να ορίσουν ημέρα επίσκεψης του Προεδρείου του για να τα ενημερώσει για τους σκοπούς του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και ταυτόχρονα να ζητήσει τη στήριξή τους.

Το Προεδρείο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ έγινε δεκτό την 27η Ιανουαρίου 2011 από τον Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη, ο οποίος δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι δίπλα και θα στηρίζει τις προσπάθειες του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».

Περισσότερα...

Την 1η Φεβρουαρίου 2011 το Προεδρείο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ έγινε δεκτό από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο ο οποίος δήλωσε: «Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει το «ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ –καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε και αγκαλιάζει το σύνθημα «ντύνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό ελληνικά»

Περισσότερα...

Την 9η Μαρτίου 2011 το Προεδρείο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ έγινε δεκτό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη, ο οποίος διαβεβαίωσε το Προεδρείο για την υποστήριξη εκ μέρους των μελών και φίλων της Δημ. Αριστεράς των πρωτοβουλιών του Κινήματος για διάδοση του μηνύματος τους.

Περισσότερα...