Τι είναι το 520; Κάντε κλικ εδώ

logo_361

dimokratiki-aristera

9/3/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Φ. Κουβέλη με αντιπροσωπεία του Κινήματος πολιτών – Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε

Με αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ –καταναλώνουμε ότι παράγουμε» (Ντ. Μπέη, Κ. Μουτζούρη, Ν. Σκουλά, Γ. Καββαθά, Στ. Τσιάμη), συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο για την οικονομική πολιτική της ΔΗΜΑΡ Δημήτρη Χατζησωκράτη.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Κινήματος ενημέρωσαν για τους σκοπούς και την δράση της μη κερδοσκοπικής εταιρίας και της πρωτοβουλίας τους για το κάλεσμα όλων των Ελλήνων να μετάσχουν στον αγώνα για να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας, να μειωθεί η ανεργία, να σταματήσει το κλείσιμο των καταστημάτων, έχοντας ως κεντρικό σύνθημα της πρωτοβουλίας τους το «Ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά. Κάνω τουρισμό ελληνικά».

Ο Φώτης Κουβέλης από την πλευρά του υπογράμμισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Δημοκρατικής Αριστεράς για την στήριξη της εγχώριας παραγωγής, την ενίσχυση της βιωσιμότητας και ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, ιδιαιτέρως των μικρομεσαίων και την διατήρηση της απασχόλησης. Διαβεβαίωσε για την υποστήριξη εκ μέρους των μελών και φίλων της ΔΗΜ.ΑΡ των πρωτοβουλιών του Κινήματος Πολιτών για διάδοση του μηνύματός τους.