Τι είναι το 520; Κάντε κλικ εδώ

logo_361

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κορινθίας πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου μεγάλη σύσκεψη-συνάντηση με θέμα τη συγκρότηση Τοπικής Επιτροπής, Παραρτήματος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ- καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε». Στη σύσκεψη μετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων, Μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου, οι Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών, εκπρόσωποι των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων, Σωματείων και Συλλόγων αλλά και πολλοί πολίτες. Ιδιαίτερα χαιρετίστηκε η συμμετοχή στη σύσκεψη και εκπροσώπου του Μητροπολίτη Κορινθίας.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν και ο Πρόεδρος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Δημήτρης Μπέης, πρ. Δήμαρχος Αθηναίων, και ο Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς. Στη σύσκεψη ανακοινώθηκε ότι μετά από ενέργειες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ τα γνωστά SUPER MARKET: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΜΥ ΜΑΡΚΕΤ, ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ αποφάσισαν να εκτυπώσουν και να τοποθετήσουν στα Καταστήματά τους αφίσες με το σύνθημα «ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά» και ταυτόχρονα να τυπώσουν το σύνθημα και στις πλαστικές τους σακούλες που δίνουν στους πελάτες τους.

Η σύσκεψη απεφάσισε τη συγκρότηση Τοπικής Επιτροπής υπό την Προεδρία του κ. Βασ. Νανόπουλου, Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου, η οποία θα συντονίσει τον αγώνα σε ολόκληρο το νομό Κορινθίας για να συνειδητοποιήσουν όλοι οι καταναλωτές την ανάγκη προτίμησης των ελληνικών προϊόντων.

Τη συνάντηση κάλυψαν όλα τα τοπικά ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνα, τύπος).