Τι είναι το 520; Κάντε κλικ εδώ

logo_361

                                                                                                     ΚΑΛΑΜΑΤΑ 18/3/2011

Συγκρότηση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ – ΠΟΛΙΤΩΝ –ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ» στο Δήμο Καλαμάτας.


Εν συνεχεία του υπ’ αριθ. 1271/13-01-2011 εγγράφου σας σχετικά με την ίδρυση Παραρτήματος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε στο Δήμο Καλαμάτας σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος είναι: 

  1. Παναγιώτα Ντίντα , Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών θεμάτων του Δήμου Καλαμάτας.
  2. Βασίλειος Κοζομπόλης, Πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας.
  3. Γεώργιος Λαγανάκος, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας με αναπληρωτή του την Αναστασία Αναστασοπούλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας.
  4. Δημήτριος Μανιάτης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Ν. Μεσσηνίας.
  5. Θεόδωρος Μπαζίγος, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Καλαμάτας και Νομού Μεσσηνίας, με αναπληρωτή του τον Θεόδωρο Μπομπόνη, Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας.
  6. Αναστάσιος Μαρκόπουλος, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας με αναπληρωτή του τον Γαλανάκη  Δημήτριο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.
  7. Παναγιώτης Παπαγεωργίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Συνεταιριστικής  Ένωσης Σύκων και Ξηρών Καρπών «ΣΥΚΙΚΗ» με αναπληρωτή του τον Λάμπρο Λαγό, υπεύθυνο του τμήματος Εμπορίας της Ένωσης.

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ,

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ& ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ  ΝΤΙΝΤΑ