Τι είναι το 520; Κάντε κλικ εδώ

logo_361

Στη συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής του τοπικού παραρτήματος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – Καταναλώνουμε ότι Παράγουμε» κατέληξε η πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου κ. Αριστείδη Δρογαλά και τη συμμετοχή των αυτοδιοικητικών, παραγωγικών και συνδικαλιστικών φορέων, την Παρασκευή, 1 Απριλίου, στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου.

Πρόκειται για το «Κίνημα Πολιτών – καταναλώνουμε ότι παράγουμε» που ιδρύθηκε στην Αθήνα, με την πρωτοβουλία ενενήντα προσωπικοτήτων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα ΑΕΙ, τους Δικηγορικούς, Ιατρικούς, Τεχνικούς Συλλόγους και Επιμελητήρια, τον Επιστημονικό, Καλλιτεχνικό κόσμο και τον Τύπο μαζί με Προέδρους ανωτάτων και ανωτέρων Συνδικαλιστικών Οργάνων των Εργαζομένων, Προέδρους Εμπορικών και Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων, Συλλόγους της Αγοράς κλπ.

Το Κίνημα Πολιτών, με σύνθημα «ντύνομαι…τρώω…κάνω τουρισμό Ελληνικά», στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας, να μειωθεί η ανεργία, να σταματήσει το κλείσιμο των καταστημάτων, να στηριχθούν ο εσωτερικός τουρισμός, οι αγρότες μας, οι Έλληνες Παραγωγοί, η Ελληνική οικονομία.
Η επιτροπή που προέκυψε, απαρτίζεται από τους κυρίους:


Ιωάννη Μωυσιάδη,  Αντιπεριφερειάρχη Σερρών

Παναγιώτη Γρηγοριάδη,  Αντιδήμαρχο Σερρών

Γεώργιο Βογιατζή, Δήμαρχο Αμφίπολης

Δημήτριο Καλαϊτζή, Δήμαρχος Βισαλτίας

Αργύρη Ρόντση, Πρόεδρο Φαρμακευτικού Συλλόγου Σερρών

Άλκη Απιδόπουλο, Πρόεδρο Εργατικού Κέντρου

Γεώργιο Νυκτοπάτη, Πρόεδρο Ξενοδοχειακής Ένωσης

Αβραάμ Αβραμίδη, Πρόεδρο Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων

Θεόδωρο Γιαννακόπουλο, Πρόεδρο ΚΤΕΛ Ν. Σερρών

Γεώργιο Αβραμπάκη, Διευθύνοντα Σύμβουλο Αστικού ΚΤΕΛ Σερρών

Ευστάθιο Πολίτη, Πρόεδρο Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Βισαλτίας – Αντιπρόεδρο Επιμελητηρίου

Άγγελο Κεχαγιά,  Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Σερρών

Ιωάννη Καφετζόπουλο, Πρόεδρο BIC

Δημήτριο Μπαή, Πρόεδρο ΕΤΕΜ

Αριστείδη Δρογαλά, Πρόεδρο Επιμελητηρίου